Stuurman

Yannick Lefebvre

Bemanning

Tom Pelsmaekers

Technisch Directeur en hoofdcoach van het WWSV Olympic Team

Wil van Bladel

Coach van het 49er WWSV Olympic Team

Jakub Kozelsky

Kinesist VYF Olympic Team

Kristien Depluverez

Kinesist VYF Olympic Team

Stephanie Smet

Kinesist VYF Olympic Team

Felicien Acx

Fysieke Begeleiding

Energylab - Ward van de Capelle

Core stability

GRIT

Werking & ondersteuning Olympic Team

Wind- en Watersport Vlaanderen

Ondersteuning WWSV Olympisch team & 1ste klas kok

Hyunghae

Yannick Lefebvre
Naam: Yannick Lefebvre
Geboortedatum: 19 november 1988
Club: Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort

Palmares

2019 10e Trofeo Princesa Sofia
2018 5e Medemblik Regatta
2018 7e World Cup Hyères
2018 10e World Cup Miami
2017 4e Medemblik Regatta
2017 5e Trofeo Princesa Sofia
2016 8ste World Cup, Hyères, FRA
2016 31ste World Chamionships, Clearwater,USA
2016 22ste World Cup, Miami, USA
2015 9de International Olympic week, Rio de Janeiro, BRA
2015 19de World Championships, Buenos Aires, ARG
2015 11de EUROSAF regatta Kiel, GER
2015 14de EUROSAF regatta Medemblik, NED
   
Jeugdklassen
2012 5de 49er World Cup, Kiel
2004 1ste ONK Cadet
2004 3de EK Cadet
2004 2de WK Splash
2002 1ste WK Cadet -15jaar
Tom Pelsmaekers
Naam: Tom Pelsmaekers
Geboortedatum: 26 januari 1993
Club: Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort

Palmares

2019 10e Trofeo Princesa Sofia
2018 5e Medemblik Regatta
2018 7e World Cup Hyères
2018 10e World Cup Miami
2017 4e Medemblik Regatta
2017 5e Trofeo Princesa Sofia
2016 8ste World Cup, Hyères, FRA
2016 31ste World Chamionships, Clearwater,USA
2016 22ste World Cup, Miami, USA
2015 9de International Olympic week, Rio de Janeiro, BRA
2015 19de World Championships, Buenos Aires, ARG
2015 11de EUROSAF regatta Kiel, GER
2015 14de EUROSAF regatta Medemblik, NED

Onze partners

Sport Vlaanderen
Team Belgium
Wind- en Watersport Vlaanderen
Cousin Trestec
Zumex
Artois Plastics
Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort
UK Sailmakers Belgium
JVC
Forward WIP
Fietsen Mintjens